Mecolaesthus guasacaca Huber, 2020
Mecolaesthus guasacaca Huber, 2020 - Männchen
Bildnachweis siehe Quellen
- Name der Erstbeschreibung: Mecolaesthus guasacaca Huber, 2020
- Holotypus: Männchen
- Typenfundort: Venezuela: Falcón, Sierra de San Luis, E Curimagua, 11.1748° N, 69.6273° W, 960 m, 18 Nov. 2018
- Verbleib Hotypus: Zoologisches Forschungsmuseum Alexander Koenig (ZFMK), Bonn, Germany, Ar 21947
- Etymologie: The species name refers to guasacaca, a savory sauce in Venezuelan cuisine, made from avocadoes, citrus juice, parsley, garlic, coriander, and chili peppers.
- Deutscher Name: nicht bekannt
- Beschrieben: Männchen und Weibchen
- Taxonomischer Rang: Art
- Taxonomischer Status: gültig
- Datenquelle: Huber & Villarreal (2020)